Jule Single - Udgivet 20. nov. 2015

Senest opdateret: Lørdag, 21. november 2015 12:01

Søren Voksede op i 70’ ernes kreative miljø på Christianshavn, hvor han allerede som 13 årig fik sit navn sat på musiklandkortet ved at indsynge "Joanna" og "de fjorten astronauter" på Kim Larsens "Værsgo". I 2010 mødte Søren, Jesper Mejlvang Producer og ejer af Baltic Recording Studio. Et samarbejde der resulterede i udgivelsen af soloalbumet "Tilbage Igen" i 2013, som er spillet flittigt i radioen. Søren mødte gode musikalske venner og dannede Søren Bernbom Band, som i dag består af: Morten Grabowski, Guitar og teknik; Peter Paasgaard Schmidt, Diverse bas og freetless; Jesper Ottesen, Drums og percussion; Søren Bernbom, Div. guitarer og vocal. Bandet skriver al materiale sammen. I 2014 udgav de singlen "Så det Kærlighed" som blev flittigt spillet på P5. Bandet har spillet mange koncerter i det ganske land og har en dedikeret fanskare. I år har bandet valgt at udgive "Jul Igen" en rigtigt feel god og glad julesang på iTunes, Google Play & Amazon.


 

Sommer Single - Udgivet 1 juli 2014

Senest opdateret: Søndag, 15. november 2015 08:56

Sommer single fra Søren Bernbom og hans nye band.
Sidste år udgav Søren Bernbom sit første soloalbum. Præcis 40 år efter udgivelsen af Kim Larsens "Værs'go'", hvor Søren medvirkede på to sange. Nu har Søren omgivet sig med tre rigtig gode venner, der har brugt en masse tid sammen, på at fortolke Sørens musik. Et samarbejde og nogle venskaber, som forhåbentlig kan høres på musikken.
a: Så' det kærlighed
b: Spillemand
Single Teaser med lydbider.


 

CD - Tilbage Igen

Senest opdateret: Søndag, 15. november 2015 08:58

Så er vi klar, Jesper Mejlvang og jeg har arbejdet med Indspilningerne igennem de sidste par år. Det er lang tid. Det har været en vigtig proces for mig og have tid til at skabe det album som jo er mit livsværk. Der har været mange læreprocesser undervejs. På mange måder står den som et symbol på det liv jeg har levet, hvor recovery og det at komme tilbage har været et gennemgående tema. Sangene har været soundtracket til det hele. Teksterne har været vigtige for de skulle fortælle historien uden at være for navlabeskuende klicheagtige, de skulle være ærlige og fulde af håb. Undevejs er det gået op for mig at jeg ikke er alene, vi kæmper alle med vores historier og dæmoner. I den sidste del af processen har jeg til min store glæde oplevet at denne genkendelse har gjort at de mennesker som har været med i billede, layout og cover processen, Robin Skjoldborg fotograf og grafikker Flemming fra Adman, har fanget den ærlighed der er i projektet og har tilført deres egen historie igennem det arbejde de har lagt i billeder og cover. Jesper Mejlvang har lukket det hele af med en fantastisk masterering som har fuldent pladen for mig. Vi relasede den 22. marts 2013. CD'en kan købes i en signeret udgave her på webstedet.


 

Joanna

Senest opdateret: Lørdag, 21. juni 2014 21:35

Efter jeg i mange år har haft et ambivalent forhold til "Joanna". Besluttede jeg mig for at lave en nyindspilning. Mange vil sikkert tænke hvorfor !! Den er jo god som den den er. Til det kan jeg kun svare at jeg havde brug for det. Den sang er og bliver synonym med Kim Larsen og den har egentligt ikke meget andet med mig at gøre end at jeg sang den som dreng. Hvilket jeg er stolt af idag. Jeg tænkte, hvordan ville den mon lyde idag. Der var den traditionelle måde, men den var ligesom lavet. Så en dag hvor jeg sad og spillede, kom det dansende guitar reff som den lyder på demoindspilningen nu. Resten var nemt, den fødte sig selv og pludselig var det min sang igen. Jeg håber i kan lide den. Den er det første single udspil som bliver udgivet på Itunes i løbet af februar 2013.

 

SBernbom - Kontakt

Sbernbom Music

Mobil: 27856806
Email Email: sbernbom@mail.dk

CD - udgivelse

Back stage